СППМД ја одбележува Светската Недела на Детето

По повод Светската недела на детето Советот за превенција против малолетничка деликвенција (СППМД) во состав на програмата за работа на Детската Фондација Песталоци во Швајцарија организира низа активности кои започнаа денес 05.10.2016 со посета на Мал Групен Дом Кавадарци каде се спроведоа повеќе активности кои беа спроведени преку методи на неформален начин меѓу кои: 1.Меѓусебно… Read More СППМД ја одбележува Светската Недела на Детето

Работилница“Поглавје 23- Темелни права”

Работилница “Поглавје 23- Темелни права” 31 Август – 2 Септември 2016 година      Во периодот 31 август – 2 септември 2016 година, се  одржа работилница посветена на областа Темелни права согласно структурата на Поглавјето 23. Оваа работилница беше наменета за членови на граѓанските организации  кои се дел од Мрежата 23 и грантовата шема од проектот „Мрежа… Read More Работилница“Поглавје 23- Темелни права”

Training course-“Behold, this is the time when the night ends and the day begins; pills of resilience”-Orvieto, Italy

ACTIVITY 1Mobility of youth workers Training Course 22 nd – 29th Novenber 2016 Orvieto (TR) Italy DATES: 22-2nd of November is the arrival day – 29th of November is departure day PLACE: House laboratory Cerquosino, località San Faustino 22 Morrano 05018, Orvieto (TR), Italy, 130 km away from Rome. COORDINATING ASSOCIATION: Artemide Association – Italy… Read More Training course-“Behold, this is the time when the night ends and the day begins; pills of resilience”-Orvieto, Italy

Training Course “Youth Work and Volunteering against Radicalisation”

Training Course “Youth Work and Volunteering against Radicalisation” Call for Participants 8 – 15 November 2016 Črnomelj, Slovenia        Seven days management training course with a  main goal to build professional development of youth workers, equipping them with competences and methods needed for transferring the common fundamental values of our society and preventing… Read More Training Course “Youth Work and Volunteering against Radicalisation”

TC Quality assessment – In the Czech Republic CALL FOR PARTICIPANTS

Integration of non-formal education approach to the formal education system for youth empowerment at local level» Long-term training course ACTIVITY 2: Quality assessment – In the Czech Republic CALL FOR PARTICIPANTS 4-12 December 2016        Apart from the economic crisis there are other issues and dangers that affect youth generation and lead to… Read More TC Quality assessment – In the Czech Republic CALL FOR PARTICIPANTS

A Training Course to develop, discuss & strengthen a model for sustainable youth NGO’s-Eskişehir, TURKEY

  A Training Course to develop, discuss & strengthen a model for sustainable youth NGO’s-Eskişehir, TURKEY 28.11-05.12.2016 The training course will take place in Eskişehir, Turkey between 21st-27th of October. The arrivals and first meeting will be on 20th. • The Project Includes 12 Countries: Bulgaria, Czech Republic, Hungary, Italy, Latvia, Lithuania, Macedonia, Poland, Romania,… Read More A Training Course to develop, discuss & strengthen a model for sustainable youth NGO’s-Eskişehir, TURKEY

“Switch on participation mode”

СППМД како партнер од проектот “Switch on participation mode” На 1ви март започна проектот “SWITCH ON: PARTICIPATION MODE”, кој е поддржан од Европска Младинска Фондација, Совет на Европа, а беше инициран од МСК и се имплементираше со поддршка на наши национални поддржувачи и партнери.  Главна цел на проектот е зголемување на свесноста за можностите на… Read More “Switch on participation mode”