Join us

Му посакуваме топло добредојде на сите нови членови на СППМД. Постојат многу начини на кои можеш да се вклучиш во работата на Советот за Превентива Против Малолетничка Делинквенција, eден од нив е да станеш член и да се приклучиш на растечката заедница на волонтери кои ја поддржуваат нашата мисија. Членството е бесплатно. По 6 месечно членство можеш да се вклушиш во работата на организацијата преку редовни месечни активности и состаноци, разни обуки во странство, тренинзи, младински размени, работилници, каде што ќе се  развиваш како личност и ќе ги надоградуваш твоите вештини и знаења.

Заедно сме посилни!

Доколку си заинтересиран да ни се приклучиш контактирај не на: vavilon@sppmd.org.mk  и ние ќе те контактираме веднаш.

Зошто да ни се придружиш?invite-membership

Советот за Превентива Против Малолетничка Делинквенција, СППМД е основана 1996 година. Ние имаме развиено репутација како лидер меѓу невладините организации во Македонија и широко признати по способноста да организираме, и да ги поврзуваме луѓето и организациите, околу прашања кои вклучуваат или се значајни за младите луѓе. Со повеќе од 50 проекти и грантови поддржани од страна на разни домашни и странски донатори: ОБСЕ, УСАИД преку Институтот за трајни заедници, Католичките служби за помош и World Learning, Делегацијата на Европската комисија во Македонија, Извршниот ЕК аудио-визуелни културни и образовни агенцијата, Светската банка, УНИЦЕФ, британската амбасада, Амбасадата на Кралството Норвешка, SALTO SEE Ресурсен центар, SEEYN, Фондацијата Институт отворено општество, македонскиот центар за меѓународна соработка на локалната самоуправа Кавадарци.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s