ЛЕТЕН ИНТЕРКУЛТУРЕН КАМП ВО ДЕТСКОТО СЕЛО НА ФОНДАЦИЈАТА ПЕСТАЛОЦИ ВО ТРОГЕН, ШВАЈЦАРИЈА

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО   на ЛЕТЕН КАМП во ДЕТСКОТО СЕЛО на ФОНДАЦИЈАТА ПЕСТАЛОЦИ во Троген, Швајцарија СППМД Кавадарци, во партнерство со Македонски Центар за граѓанско образование, Коалиција на младински организации СЕГА, ХДЗ Мајка Куманово и Центар за Едукација и Развој Теарце Период на имплементација на кампот: 10.07.2017 – 23.07.2017 Датум на поаѓање: 09.07.2017 Датум на… Read More ЛЕТЕН ИНТЕРКУЛТУРЕН КАМП ВО ДЕТСКОТО СЕЛО НА ФОНДАЦИЈАТА ПЕСТАЛОЦИ ВО ТРОГЕН, ШВАЈЦАРИЈА