Short-term EVS in Bodrum, Turkey

Short Term EVS Volunteers
Bodrum Dance Club Association
“Where Passion Ignites Inspiration”

Доколку сакате да бидете дел од организацијата на 18-от Меѓународен Фестивал на Игри и Танци, кој ќе се одржи од 23-28 Мај во Бодрум, Турција, не губете многу време и пријавете се!

Ова е краток ЕВС проект, во кој ќе учествуваат 30 ЕВС волонтери од 15 земји. Проектот трае 6 недели, од 17 Април до 31 Мај. Повеќе за фестивалот и преходните едиции можете да погледнете на http://www.bodrumdancefest.org

СППМД ќе учествува по 6-ти пат со двајца свои претставници, а селекцијата ќе се изврши на 23 Февруари.

Пријавувањето е на vavilon@sppmd.org.mk со испраќање на Ваше CV и кратко Мотивационо Писмо.

Ве очекуваме!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s