Кључ, БиХ – младинска размена

ИТНО! ИТНО!
Нашите драги пријатели од Неготино се партнери со организацијата од Кључ, БиХ на младинска размена
која вклучува
– рафтинг на луди води на сана
– запознавање со шумата
– климатските промени кои настануваат таму
– тимски игри и запознавање на културите
– планирање на заеднички настан за иднина
РАЗМЕНАТА ПОЧНУВА НА 13 ЈУНИ и ЗАВРШУВА ДО 21 ЈУНИ!
images
Во проектот ќе бидат вклучени организации од Германија, Велика Британија, Полска, БиХ и Македонија.
Ова е повик за еден лидер. кој може да биде на било која возраст и четири учесници кои треба да се на возраст од 16 до 25 години.
Времето за организација на групата е многу кратко,
затоа пишете веднаш на gnancev@sppmd.org.mk!
Ваш СППМД

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s